top of page
_edited.jpg
Footer-wit2.png
WIJ STAAN VOOR U KLAAR...
ONS TEAM

VDP advocatuur & Mediation stelt bij deze haar deskundig team voor, bestaande uit mr. Nicole van der Pluijm, advocaat/mediator en Margit Pijls, juridisch secretaresse, gezamenlijk goed voor ruim 50 jaar ervaring in de advocatuur / juridische dienstverlening.

VDP-Advocatuur - Nicole van der Pluijm

Mr N.H.J. (Nicole) van der Pluijm

Advocaat - Mediator

Kwaliteit – professionaliteit – creatief  – betrokkenheid

 

Nicole van der Pluijm is sinds 1995 als gespecialiseerd advocaat en enkele jaren later tevens als mediator in de regio werkzaam. Ze adviseert op juridisch gebied, kijkt samen naar oplossingen, en komt op – waar nodig – voor de belangen van haar cliënten in juridische procedures.  Haar cliënten sluiten dan uiteindelijk een hoofdstuk af en kunnen verder met hun leven. 

Nicole van der Pluijm beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van het familierecht, ook wanneer er sprake is van complexe echtscheidingen / echtscheidingen waar een onderneming bij betrokken is. Zij is een betrokken advocaat en gaat elke dag met veel plezier naar haar werk.

‘Mijn drijfveer is om mensen te helpen in een moeilijke periode van hun leven.’ 

Nicole van der Pluijm heeft de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht afgerond alsmede de Specialisatieopleiding Scheidingsmediation. Zij is als advocaat-scheidingsmediator lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en tevens als registermediator aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN, voorheen NMI).

Email: info@vdp-advocatuur.nl

Tel: 077 472 43 25

VDP-Advocatuur - Margit Pijls

Margit Pijls

Juridisch secretaresse 

Vriendelijk – oog voor detail – betrokken – nauwkeurig

 

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons kantoor, of naar ons kantoor komt voor een afspraak, is zij uw eerste aanspreekpunt. Margit Pijls heeft 20 jaar ervaring opgedaan als juridisch secretaresse bij verschillende advocatenkantoren in Roermond. Na een tijdje gewerkt te hebben in een andere sector, miste ze vooral het contact met de cliënten en bleek dat haar hart toch binnen de juridische sector lag. Sinds februari 2018 is ze met veel plezier werkzaam op ons kantoor.

 

“Met name de korte lijnen binnen VDP Advocatuur & Mediation en het directe contact met cliënten maakt het werk erg plezierig”.

Email: m.pijls@vdp-advocatuur.nl

Tel: 077 472 43 25

bottom of page