top of page
_edited.jpg
Footer-wit2.png

Scheiden, en nu?

Je bent getrouwd of woont samen en de beslissing om uit elkaar te gaan is genomen, door jullie samen, door je zelf of je partner. Of je bent gescheiden maar er is onenigheid over de alimentatie of over de omgangsregeling. Als je gaat scheiden, kom je in een emotionele achtbaan terecht: verdriet, boosheid, schaamte, paniek, angst, maar misschien ook opluchting. Van der Pluijm Advocatuur en Mediation heeft de kennis en ervaring in huis om jou bij te staan als advocaat en/of mediator. We bieden je een luisterend oor, om vandaar uit jou te begeleiden bij de juridische gevolgen van een scheiding.


Wat moeten we allemaal regelen? Wat spreken we over de kinderen af? Hoe berekenen we de kinderalimentatie? Heb ik recht op partneralimentatie? Moet ik partneralimentatie betalen? Hoe verdelen we het huis? Wat is jouw onderneming waard? En moet ik mijn bedrijf verdelen? Wat zeggen onze huwelijkse voorwaarden? En wat doen we met pensioen? Hoe zie ik door de bomen het bos? Van der Pluijm Advocatuur en Mediation kan jou op al deze vragen in "normale taal" een antwoord geven. Mediation Mr Nicole van der Pluijm kan jullie samen als mediator bijstaan en met jullie op zoek gaan naar de juiste juridische oplossingen. Zij informeert jullie over de juridische maar ook praktische mogelijkheden. Het doel is om samen afspraken te maken over de gevolgen van een scheiding in plaats van de rechter een "knoop te laten doorhakken". Na een scheiding blijven jullie ouders van jullie kinderen. Kinderen willen niet dat hun ouders ruzie blijven maken. Mediation is meestal sneller en goedkoper dan een "gewone" echtscheiding. Advocaat Wanneer mediation niet bij jullie past, staan Mr Nicole van der Pluijm of Mr Suzanne Vaessen jou als advocaat bij. We informeren je over de juridische gevolgen van een scheiding of een ander geschil dat betrekking heeft op het familierecht. We voeren met je ex-partner of zijn / haar advocaat de onderhandelingen namens jou. We leggen een geschil aan de Rechtbank voor wanneer dit nodig is. We begeleiden jou van A tot Z in de wirwar van regels en eventuele procedures. Missie Onze missie is het goed te regelen voor onze klanten. Zodat de klant de draad weer kan oppakken na een scheiding.

Waarom Van der Pluijm Advocatuur en Mediation? Omdat we over de juiste juridische kennis beschikken met tientallen jaren ervaring en specialisatie. Omdat we complexe juridische situaties voor jou helder en overzichtelijk maken en ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal uitleggen. Omdat we uiteraard snel en kundig werk leveren. Omdat we een luisterend oor bieden. Omdat we laagdrempelig zijn. En "gewoon goed" durven we in alle bescheidenheid te zeggen. Nicole van der Pluijm

Bình luận


bottom of page